Sutopu Kadınlar Türkiye Şampiyonası tamamlandı Sutopu Kadınlar Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Niğde Belediyesporun Pazar günü liderlik mücadelesine çıktığı Akşehir karşılaşmasında tribünlerde İdris Turgut rüzgarı esti.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs sahasında oynanan karşılaşma ya gelerek taraftarlarla birlikte karşılaşmayı tribünden izleyen Yeninden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, heyecan dolu dakikalarda taraftarın heyecanına ortak olarak takımı maç sonuna kadar destekledi.
NİĞDEYE SÜPER LİG YAKIŞIR
Yeninden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, takımın galibiyetinin çok önemli olduğunu ve 2-0 lık bu galibiyetle liderliğe yükseldiğini, bundan sonra da bu başarının devam edeceğini söyledi. Turgut, “ Niğde önce 3. Lige sonra kademeli olarak da süper lige çıkacak. Bunu yaparsak biz yaparız. “ dedi.
Karşılaşma sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Yeninden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, kendisinin karşılaşmayı bir taraftar olarak tribünden izlediğini ve seyirci ile aynı heyecanı yaşadığını belirterek, birilerinin elinde mikrofonla sahaya indiğini, bunun hoş bir davranış olmadığını söyledi.
51 Niğdespor Kulüp Başkanlığı sırasında Niğde’yi Hentbol da Süper Lig de temsil ettiren Yeninden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, seyirci ile birlikte takımı son dakikaya kadar tribünden destekledi. İdris Turgut için taraftar sık sık, “ İdris Başkan “ tezahüratı yaptı.
Yeninden Refah Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı İdris Turgut, Niğdeli spor sever ve taraftarların kendilerine gösterdikleri ilgiye teşekkür ederek, “Geçmişte spor için Niğde için neler yaptığımızı Niğdeli Sporseverler ve taraftarlar çok iyi biliyorlar, bundan sonraki dönemler de çok daha iyilerini yaparak, Niğde’yi sporda layık olduğu noktaya taşıyacağız.” dedi.
(İbrahim UGUN)