Saadet Öğretmen Çocuk istismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Niğde temsilciliği kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Çiftlik ilçesine ziyaret gerçekleştirerek, Çiftlik ilçe Kaymakamlığına atanan Batuhan Sarıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. UCİM Niğde Şube Başkanı Arzu Şahan ve dernek üyeleri Kaymakam Sarıoğlu’na çalışmalar hakkında bilgi verilerek, gelecekte yapılabilecek iş birlikleri için görüş alışverişinde bulunuldu.
Niğde UCİM Dernek yönetimi Kaymakamlık ziyaretini ardından Çiftlik Azatlı Küllüce Ortaokulu’nu ziyaret ederek Okul Müdürü Erkan Kara ve öğretmenler ile görüştü. Okul idaresine çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.
UCİM yönetimi daha sonra Çiftlik Sultanpınar Şehit Mustafa Şahin İlkokulu’nu ziyaret ederek Okul Müdürü Asım Ölmez ve okul öğretmenleri ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi verildi.  UCİM Niğde son olarak Niğde Bağlama Şehit Adnan Savaş İlkokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette Okul Müdürü Süheyl Akpınar ve öğretmenlerle bir süre görüşüp Niğde UCİM’in çalışmaları hakkında bilgi verildi. Niğde UCİM Başkanı Arzu Şahan ziyaretlerin sonunda yaptığı açıklamada; ‘’Misafirperverliklerinden dolayı başta Çiftlik Kaymakamı Batuhan Sarıoğlu’na ve tüm okul müdürlerime ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyoruz’’ dedi. Ziyaretler fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.
(Dahi GEDİK)