Şehit ve Gaziler için aşure ikramı Şehit ve Gaziler için aşure ikramı

Niğde Sazlıca Belediye Başkanlığı ile kasabadaki hayırseverlerin desteğiyle Sazlıca Ortaokulu öğrencileri için Bursa ve Çanakkale gezisi etkinliği düzenlendi.
Sazlıca Belediye Başkanı Mustafa Günaydın göreve geldiği günden itibaren beldede yeni hizmetler için kolları sıvarken, bir yandan da sosyal projelere ima atmaya devam ediyor. Başkan Günaydın düzenlenen gezi programı için yaptığı açıklamada; ‘’Öğrencilere yönelik bu tür sosyal faaliyetlere her zaman destek olacağız. Çanakkale'yi her Türk evladının mutlak suretle ziyaret etmesi gerektiğini belirterek, şehitlere olan minnetlerini göstermeye devam edeceklerini ve her yıl bu ve benzeri programları yapmaya devam edeceğiz Belediye Başkanı Mustafa Günaydın bu anlamlı etkinliğe destek veren hayırseverlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.
Sazlıca Ortaokulu Okul Müdürü Ferhat Ağaoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Bursa ve Çanakkale gezisi öğrencilerimiz için çok iyi oldu. Çanakkale büyük küçük herkesin görmesi gereken bir yer, orada bir tarih yatıyor. Bu ruhu evlatlarımıza küçük yaşta aşılamamız gerekir. Bu gezinin gerçekleşmesinde bize büyük destek veren Belediye Başkanımız Mustafa Günaydın’a ve Sazlıcalı hayırseverlere öğrencilerimiz adına yürekten teşekkür ediyoruz. Bundan sonra inşallah farklı etkinliklerle de karşınızda olacağız’’ dedi.
(Salih ALPTEKİN)

Sazlıca Belediye Saz

Sazlıca Belediye İçrdn

Sazlıca Belediye İçeri̇
Sazlıca Belediye İçerdenn

Sazlıca Belediye İç..

Sazlıca Belediye İç Sayfa

Sazlıca Belediye İç Syfd



 

Editör: Niğde Haber