Niğdeli Ahmet Koç, bu yıl Türkiye’de 36’ncısı düzenlenecek olan Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi birçok aktörün isimlerini duyurduğu ve şöhret kazandığı Best Model Of Turkey yarışmasında en iyi model olmak için yarışacak.
23 Ekim’de gerçekleştirilecek olan yarışmada mücadele edecek olan aslen Altunhisar’ın Uluören köyü nüfusuna kayıtlı Niğdeli ailenin evladı 21 yaşındaki Ahmet Koç, en prestijli yarışmalar arasında bulunan Best Model Of Turkey’in iddialı isimleri arasında yer alıyor.
HEM MİLLİ SPORCU HEM DE MANKEN
Şu an İstanbul Aydın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3’ncü sınıf öğrencisi olan ve profesyonel Wushu Kungfu Milli sporcusu da olan Ahmet Koç, 29 Mart 2002 doğumlu, 1.88 boyunda ve 78 kilo ölçüleri ile bir aynı zamanda da mankenlik yapıyor.
Bugüne kadar çeşitli spor dallarıyla ilgilenen ve birçok şampiyona ve yarışmada dereceler elde eden, Niğdeli Ahmet Koç, 2019 yılında katıldığı uluslararası Wushu Kungfu branşında üst gençler A klas branşında şampiyon oldu. Daha sonra eğitimine ve mankenliğe yönelen Koç, bu çabasını yaklaşık 1,5 yıldır profesyonel bir şekilde yürütüyor.
TÜRKİYE ALTIN NAR EN İYİ MODEL ÖDÜLÜNÜ KAZANDI
22 Haziran'da düzenlenen 2023 Türkiye Altın Nar Ödülleri kapsamında Türkiye’nin en iyileri yarışmasında yılın en iyi modeli ödülünü alan Ahmet Koç, çeşitli defilelerde de podyum deneyimine sahip.
Fashion week, Fenerium gibi önemli defilelerde podyuma çıkan NAhmet Koç, şimdi ise Türkiye’nin en prestijli model yarışmasında başarı elde etmek için mücadele edecek. Niğdeli olarak destek beleyen Ahmet Koç’un sosyal medya hesabını da haberimizin altına ekliyoruz. Sizler de Niğdeli kardeşimize destek olmak için lütfen takip ediniz.
İnstagram Hesabı:
https://www.instagram.com/34ahmetkoc/?utm_source=qr&img_index=4
(Murat ÜMRANLİOĞLU)