Vali Çelik’ten polis memurunun ailesine taziye ziyareti Vali Çelik’ten polis memurunun ailesine taziye ziyareti

Niğde için Bakanlığa sunulan Kırsal Kalkınma alanında 4 farklı alanda toplam 573 projesinin tamamı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylandı. Böylece Niğde’nin tarımsal alanda bekleyen veya reddedilen projesi yok.
Gelişmeyle ilgili Niğde Valisi Cahit Çelik ile AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ayrı ayrı müjde verirken 573 proje Niğde’nin tarımsal alanda yeni bir dönemin daha kapılarının açılacağının net sinyalini verdi.
VALİ ÇELİK: HERŞEY NİĞDE İÇİN
Konu ile ilgili olarak Niğde Valisi Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada HERŞEY NİĞDE İÇİN” başlığı ile bu önemli adımın duyurusunu yaptı. Vali Çelik açıklamasının devamında; ‘’Kırsal Kalkınma alanında 573 Sulama Projemizin tamamı Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından onaylandı. Bunların 22’si ekonomik yatırım, 149’u altyapı yatırımları, 171’i proje ve 192 milyon liralık hibe desteği. Kırsal Kalkınma Projemiz Niğde’mize hayırlı olsun.” dedi.
VEKİL UZKURT: NİĞDE’MİZE HAYIRLI OLSUN
AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt projelerle ilgili paylaşımında; “Kırsal Kalkınma alanında 5️7️3️ Sulama Projemizin tamamı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylandı. 2️2️ Ekonomik Yatırım, 1️49️ Alt Yapı yatırımları,1️7️1️ Proje ve 1️9️2️ milyon Hibe desteği. Kırsal Kalkınma Projemiz Niğde’mize hayırlı olsun. Her şey Niğde için” İfadeleri yer aldı.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber