VALİ ÇELİK O SÖZÜNÜ TUTTU VALİ ÇELİK O SÖZÜNÜ TUTTU

Bir süredir Niğde gündeminde olan S Plaka konusu Niğde Belediye Meclis toplantısında alınan kararla personel ve öğrenci servis taşımacılığının 'S Plakalı’ araçlarla yapılması kabul edildi. 
Son dönemde gündemde olan ‘S Plaka’ talebi, Niğde Belediye Meclis toplantısında görüşülerek kabul edilerek, bir aylık bir sürede ihalesi yapılarak uygulamaya sunulması bekleniyor. 
BAŞKAN KIZILTAN: ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN
Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan Niğde Belediye Meclisi’nde S Plakanın kabul edilmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek; ''Niğdeli şoför esnafımızın merakla beklediği S Plaka konusu meclisten geçti. Esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacaktır. Büyük uğraş verdiğimiz ve seçimlerde vaadimiz olan S Plaka konusu olumlu bir şekilde sonuçlandı. Niğde'de 300’ün üzerinde personel ve öğrenici taşımacılığı yapan servis aracımız bulunuyor. Alınan kararla bu araçlarımıza S Plaka takılacak. Bilindiği gibi S Plaka otobüs ve minibüslere verilen bir plaka türüdür. S Plakası olmayan araçlar öğrenci ve personel taşımacılığı yapamayacak” dedi. 
S PLAKA ALMA MECBURİYETİ BULUNANLAR
1. Resmi ve Özel Kuruluşların kent içi yolcu taşıma istemine ücret karşılığında cevap veren özel ya da tüzel kişiler.
2. Okul öncesi, ilköğrenim ve orta öğretim öğrencilerini taşıyanlar.
3. Mülkiyetlerindeki araçlarla kendi personelini taşıyanlar.
4. Müşteri hizmeti adı altında ücretsiz yolcu taşımacılığı yapan servisler.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber