Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Niğde Temsilciliğinin organize ettiği ‘11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında UCİM Çocuk Şenliği’ düzenledi.
Cumartesi günü Ömer Halisdemir meydanında düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, ailelere çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.
Niğde UCİM Temsilciliği düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Niğde UCİM ve Mavi Kelebekler Çocuk Hakları Topluluğu olarak, 2012 yılından bu yana her yıl kutlanan 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında, Niğde Merkez'de çocuk şenliği düzenledik. Çocuklar, palyaço eşliğinde oyunlar oynayıp yüz boyama etkinliğine katıldılar ve nostaljik salıncak ile doyasıya eğlendiler. Etkinliğimize izin veren Niğde Valiliği ve bizlere her zaman destek olan Niğde Belediyesi'ne, Göknur Gıda'ya, ayni yardımda bulunan hayırseverlerimize, İl temsilcisi Dr. Öğr. Gör. Arzu Şahan, Hukuk Koordinatörü Avukat Orpen Nergiz, Proje Koordinatörü Tutku Başar, Basın Koordinatörü Merve Canıtezer, Gençlik Koordinatörlerimiz Helin Felek Sarsılmaz ve Sultan Çoban, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Koordinatörü Ecz. Ayşe Sarısaç, ofis sorumlusu Psk. Dan. Nimet Koçer ve Mavi Kelebekler Başkanı Sultan Çoban ‘a teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verdi.
(Dahi GEDİK)