3. Lig 2. Grup’ta 2025-2026 sezonunun ilk haftasında sahne alan Niğde Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Diyarbekir Spor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek sezona üç puanla başladı.

Fenerbahçe, Başakşehir’e 7 maç sonra puan kaybetti
Fenerbahçe, Başakşehir’e 7 maç sonra puan kaybetti
İçeriği Görüntüle

Seyrantepe Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelede kırmızı-lacivertli ekip, baştan sona üstün bir oyun sergileyerek taraftarlarına umut dolu bir sezon başlangıcı yaşattı. Karşılaşmanın yıldızları ise iki golle öne çıkan İbrahim Çam ve takımın ikinci golünü kaydeden Emirhan Özkan oldu.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ, KONTROLLÜ OYUN GALİBİYETİ GETİRDİ

Maça oldukça istekli başlayan Niğde Belediyespor, 25. dakikada İbrahim Çam’ın golüyle öne geçti. Bu golün ardından baskısını artıran konuk ekip, 38. dakikada Emirhan Özkan’ın golüyle farkı ikiye çıkardı ve ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı.

İBRAHİM ÇAM’DAN SEZONA DUBLE BAŞLANGIÇ

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Niğde temsilcisi, 63. dakikada bir kez daha İbrahim Çam’ın sahneye çıkmasıyla farkı üçe taşıdı. Genç oyuncu, attığı iki golle sezona etkileyici bir başlangıç yaptı ve teknik heyetin yüzünü güldürdü.

TEKNİK HEYET VE TARAFTARLAR MORALLİ

Deplasmanda alınan farklı galibiyet, hem teknik ekip hem de oyuncular arasında büyük sevinçle karşılandı. Sezonun ilk sınavından üç puanla çıkan kırmızı-lacivertliler, ortaya koyduğu futbol ve skorla ilerisi için umut verdi.

Sezona moralli ve özgüvenli bir giriş yapan Niğde Belediyespor’un, önümüzdeki haftalarda da bu form grafiğini sürdürmesi bekleniyor. Takımın genç yıldızlarının performansı ise şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

(Salih ALPTEKİN)

Muhabir: Niğde Haber