Uçurtma şenliği gökyüzünü renklendirdi Uçurtma şenliği gökyüzünü renklendirdi

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir başkanlığında gerçekleştirilen yeni dönemin ilk toplantısına, yoklama, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve dua okunarak başlandı.
AK Parti’den 16, CHP’den 10 ve MHP’den 5 üye ile temsil edilecek olan Niğde Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında Meclis Başkanvekillikleri, Divan Kâtibi Üyelikleri ve Komisyon Üyeliklerinin seçimi yapıldı.
Belediye birimlerinin faaliyetlerini içeren raporun okunup ibra edildiği ilk toplantıda Meclis’te grubu olan partiler adına yapılan konuşmalarda, siyasi partilerin temennileri açıklandı.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir geçtiğimiz 5 yıllık dönemin 2 yılının pandemi süreci 1 yılının da depremin nedeni olduğu sorunlarla boğuşarak geçtiğini anımsattı. Yeni dönemin sağlıklı ve huzurlu geçmesini dilediklerini ifade eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “İnşallah güzel bir dönem geçireceğiz. Önceki dönemden kalan işlerimiz, projelerimiz var” dedi.
Niğde Belediyesi olarak 2019 yılından bu yana Belediye Meclis Toplantılarının tamamının canlı olarak yayınlandığını ve isteyen herkesin bu toplantıları canlı olarak izleyebildiğini aktaran Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, aynı şekilde ihalelerin de canlı olarak yayınlandığını hatırlattı.
Önceki dönemde Niğde Belediyesinin şeffaflıktan ödün vermediği gibi mali disiplini de sağladığını vurgulayan Özdemir, bu konuda en iyi konumda olan belediyeler arasında yer aldıklarına işaret etti.
Başkan Özdemir, yeni dönemde çok daha başarılı işler yapacaklarını da ifade ederek, “Şehrimizle alakalı hayırlı işler yapılacaksa bu konuda gelen tüm teklifleri en iyi şekilde değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu.
NİĞDE BELEDİYE MECLİSİ’NDE SİYASİ PARTİLERİN DAĞILIMI
AK Parti, Bülent Küçüktuna (Kontenjan), Hüseyin Demirbilek (Kontenjan), İbrahim Baloğlu (Kontenjan), Muharrem Çiftçibaşı, Nusret Teksin, İbrahim Abidin Özkan, Nurdan Özkul, Bilal Vural, Sebahattin Ecemiş, Necati Ergün, Sami Tanrıverdi, Kübra Nur Önal, Abdullah Yavaş, Yılmaz Büyüksaraç, Muhterem Gürbüz, Enver Karamık.
Cumhuriyet Halk Partisi, Ahmet Önügören, Melihşah Başak, Hakan Zeren, Siyami Arıkan, Mehmet Ali Aydoğan, Filiz Kara, Vahit Akpınar, Gökşan Gök, Umut Atilla, Naci Boz.
Milliyetçi Hareket Partisi, Aldonat Atlı, Bayram Akdoğan, Alper Doğanay, Çağlayan Çelik, İlhan Kılıç.
(Dahi GEDİK)

Niğde Belediyesinde Ilk Meclis Toplantısı 5

Niğde Belediyesinde Ilk Meclis Toplantısı 1