Niğde Valisi Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik, Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Çocuk Evleri Sitesi ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
Vali Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik, Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek; çocuklarla ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile bir araya geldi. Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla bir araya gelen Nermin Çelik, çocuklarla yakından ilgilendi. Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve Çocuk Evleri Sitesi Müdürü’nden kurumun işleyişi, çocukların almış oldukları eğitimler, sanatsal ve sportif faaliyetleri ve genel durumları hakkında bilgiler aldı. Evde kalan çocuklara ziyaret anısına çeşitli hediyeler verdi
Çocukların oyunlarına ortak olarak birlikte güzel vakitler geçiren Nermin Çelik, ''Burada hepimiz bir aliyiz. Sizler, bizlere emanetsiniz. Devlet olarak, anne ve baba sevgisini, sıcaklığını yaşatmak hepimizin insanlık görevidir.” dedi. 
Çocuklara eğitimin önemi ile ilgili de tavsiyelerde bulunan Çelik, daha sonra çocuklarla birlikte ebru sanat çalışmaları etkinliğine katıldı.
(Dahi GEDİK)