‘YÖNÜM AİLE, YOLUM DOĞA’ ORYANTİRİNG ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ‘YÖNÜM AİLE, YOLUM DOĞA’ ORYANTİRİNG ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Saadet Partisi Bor Belediye Başkan Adayı Muhammed Mücahit Binici yaklaşan yerel seçimler öncesi proje ve vaatlerini duyurarak açıklamalarda bulundu. 
Başkan Adayı Binici açıklamasında; ''Kıymetli hemşerilerim, asfaltın ve betonun yenmeyen bir şey olduğunu içinde bulunduğumuz ekonomik krizde tecrübe ederek öğrendik. Bugün içinde bulunduğumuz ekonomik durum, hükümet politikamız, kredi çekerek üretime yatırım yapmak yerine gösteriş ve şatafata yapılan harcamaların ülkeyi getirdiği nokta ortadadır. 
31 Mart yerel seçimlerinde Bor ilçemizde nedense sadece iki aday ön plana çıkarılmaktadır. Bu iki adayımız da maalesef seçim sürecini adeta betonla yaşıyorlar. Yani bir beton yarışı yaşanıyor. Elbette elzem ihtiyaçlar yapılacak ve yapılmalıdır. Fakat dile getirilen yatırımların ilçe ekonomisine katkısı göz önüne alındığında, sanayi yatırımı hariç tüm yatırım vaatlerinin makyaj yatırım olduğunu hepimiz görüyoruz. Bugün emeklilerimizin durumu ortadadır. Bugün gençlerimizin geleceğe dair öngörülemeyen hayalleri ortadadır. Bugün okula gönderdiği çocuğunun cebine harçlık koyamayan vatandaşın durumu ortadadır. Vergiye boğulmuş esnafın durumu ortadadır. Hal böyle iken seçilmek üzere önünüze konulan aynı zihniyetteki iki rakibin sokaklara gösteriş için döktüğü milyonlar da ortadadır'' dedi.
SEÇİM BİR GÜN, GEÇİM İSE HER GÜN
Saadet Partisi Bor Belediye başkan Adayı Mücahit Binici açıklamasının devamında; ''Önceliklerimizi gözden geçirmek mecburiyetindeyiz. Kıymetli vatandaşlarım, bu seçimde ya beton yatırımına onay vereceksiniz. Ya da sosyal ve kültürel faaliyetlerin artırılarak, organize sanayi yatırımlarına öncelik vererek hem esnafımızın hem de ilçe ekonomisinin faydalanacağı bir şehir inşa edeceğimiz Milli Görüş belediyeciliğine onay vereceksiniz.  Ortaya koyduğumuz projelerin içinde tam da şehrimizin gerçek ihtiyacı olan yatırımlar yer almaktadır. Emeklimizin, gencimizin, esnafımızı ve çocuklarımızın olmadığı bir yatırım doğru bir yatırım değildir. Bu düşüncelerle hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Seçimlerin başta Niğde'miz olmak üzere ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum'' dedi.
(Dahi GEDİK)
 

Bor 2