AK Parti Niğde Milletvekili Prof.Dr. Cevahir Uzkurt ve AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir,Niğde Valisi Cahit Kılıç’ı ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i makamlarında ziyaret etti.
Milletvekili Uzkurt ve İl Başkanı Özdemir ilk ziyaretlerini Niğde Valisi Cahit Çelik’e gerçekleştirdi. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette ağırlıklı olarak Niğde için yapılacakların konuşulduğu öğrenildi.
TABİİ Kİ KONUMUZ NİĞDE
AK Parti Niğde Milletvekili Prof.Dr. Cevahir Uzkurt Valilik ziyaretiyle ilgili açıklamasında; ‘’Niğde Valimiz Sayın Cahit Çelik’i İl Başkanımız Sayın Mustafa Özdemir ile birlikte ziyaret ettik.
Sayın Valimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz diyerek, mesajını sosyal medya adresinde paylaştı. Vekil Uzkurt ve İl Başkanı Özdemir ikinci ziyaretlerini Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e yaptılar.
BELEDİYE’DE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME
Başkan Özdemir ziyaret sonrası değerlendirmesinde, AK Parti Niğde Milletvekilimiz Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ve AK Parti Niğde İl Başkanımız Mustafa Özdemir’i belediyemizde ağırladık.  Ziyarette, ilimize kazandıracağımız hizmetler ve yatırımlar hakkında istişare edip değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Vekilimize ve İl Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı.
(Dahi GEDİK)

Uzkurt ve Özdemir Belediye ziyaret