Niğde’nin Altunhisar ilçesine bağlı Keçikale Belediyesi şoför alımı yapacak.
Şoförlük kadrosu için en az ilkokul mezunu olması gereken adayların başvurular kabul edilecek ve işe alınacak personeller kura ile belirlenecek.
ARANAN NİTELİKLER
Keçikale Belediyesi'nden yapılan açıklamada, adayların belediye şoför alımı için belirli şartları karşılamaları gerekiyor. Bu şartlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, çöp kamyonu sürücü belgesine sahip olmak ve hiçbir sosyal güvenlik kurumu tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak bulunuyor.
Ayrıca, belediye şoför alımı için adayların kamusal haklardan mahrum bırakılmamış olmaları ve kamu kurumu tarafından yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması gerekmektedir. Erkek adaylar için askerlik durumunun tamamlanmış, muaf ya da tecilli olması gerekmektedir denildi.
BAŞVURU SÜRESİ VE ŞARTLARI
Belediye’den yapılan açıklamada, belediye şoför alımı için başvuruların 31 Temmuz 2023 tarihi itibariyle başladığı ve 4 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Başvuru yapacak adayların Niğde'nin Altunhisar ilçesinde ikamet etmeleri gerektiği, ayrıca bu alımın tam zamanlı ve geçici kadroda yapılacağı ifade edildi. İlanla ilgili daha fazla bilgi almak isteyen adaylar İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden ilan numarası: 00007688592 ile arama yapabilirler denildi.
(Dahi GEDİK)