31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin ardından belde, ilçe ve illerde kazananlar belli olurken, Türkiye’nin ve Niğde’nin en genç Belediye başkanı ise İYİ Partili Aktaş Belediye Başkanı Kamber Türkmen oldu.
24 yaşında ve oldukça donanımlı ve renkli bir kişiliğe sahip olan Kamber Türkmen, ayrıca İYİ Parti’nin Niğde’de beldelerinde yarışa katılan tek adayı oldu. .
BELDENİN SEVİLEN YÜZÜ
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İnşaat Teknisyeni mezunu ve aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi olan Türkmen tarım hayvancılık ve çiftçilik gibi işlerle uğraşan genç bir iş insanı. Kendileri için her türlü fedakarlığı göze almış, bu yaşa kadar her türlü desteği evlatlarından esirgemeyen ve Aktaş Kasabası’nın sevilen yüzü, mesleği kasaplık olan Cumhur Türkmen gibi bir babanın oğlu olmaktan her defasında gurur duyduğunun altını çizen genç başkan, önümüzdeki 5 yıl için oldukça hazırlıklı görünüyor.
KAMBER TÜRKMEN: AYRIM YOK HİZMET VAR
Türkmen sandıkların açılması ve oyların sayılmasının ardından ise ilk sözleri şunlar oldu: “Kişi kurum, parti veya partili, hiçbir Allah’ın kulunu ayırmadan bu kasabaya nasıl hizmet edilir beş yıl gençlik ve halkımız ile göstereceğiz. Bu zaferde emeği geçen herkese sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Aktaş’ta yeni bir kapı araladık ve kayıp zamanların hepsini telafi edeceğiz. Kasabamız hak ettiği tüm değer ve yatırımları en küçük zerresine kadar alacak. Projelerimiz ve planlarımızı hayata geçirmeye en kısa zamanda başlayacağız’’ dedi.
(Murat ÜMRANLİOĞLU)

Kamber Türkmen, Türkiye’nin En Genç Belediye Başkanı Oldu (1)