Niğde Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okullarının açılışı yapıldı. Yüzme branşı haricinde ücretsiz olarak uygulanacak GSB Spor Okullarında bu yaz toplam 21 branşta eğitim verilecek.
Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programa katılan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bu yıl 23 branşta 5 bin 500 gencin faydalanacağı okulların, gençlerin zihinsel ve bedensel gelişiminde önemli rol oynayacağını söyledi.
SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN ÇALIŞIYORUZ
“Yaz aylarını iyi değerlendirmek isteyen Niğdeli gençlerimizi çok güzel aktiviteler bekliyor” diyen Başkan Özdemir; “Niğde Belediyesi olarak, Niğde Belediyespor ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz ‘Yaz Spor Okulları’ açılış programındaydık. Sağlıklı bir hayat için yaz spor okullarımıza katılan gençlerimize başarılar diliyorum. Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Masa Tenisi, Kick Boks, Taekwondo, Jimnastik, Halter, Futbol, Hentbol, Tenis, Muaythai, Okçuluk, Judo, Voleybol, Kayak, Güreş, Satranç, Boks, Bocce- Dart ve Yüzme branşlarında açılan yaz spor okulumuzda sadece yüzme ücretli olacak. Sağlıklı bir yaşam için Niğde Belediyesi olarak gereken her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Bilindiği üzere sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.  Yaz spor okulumuz tüm gençlerimiz için hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.
(Dahi GEDİK)