Yeşilburç 'Helva Şenliği' gerçekleştirildi Yeşilburç 'Helva Şenliği' gerçekleştirildi

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ramazan ayı münasebeti ile yazılı bir mesaj yayımladı.
Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyelere çıktığına değinen Niğde Belediye Başkanı Özdemir, 11 ayın sultanı bu mübarek ramazan ayının barış ve huzur getirmesini diledi.
Rahmet, bereket ve mağfiret iklimini barındıran bu kutsal ayda kardeşlik sofralarının kurulacağını, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının ise doruğa çıkacağını belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Nefislerin terbiye edilmesi için büyük bir fırsat olan bu kutsal ayda da Niğde Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayı dolayısıyla hazırlayacağımız etkinliklerimizle, bu kutsal ayımızın manevi hazzını tüm vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde yaşamasına katkı sunmaya gayret göstereceğiz” dedi.
Ramazan ayının başta Gazze’deki insanlık dramı olmak üzere dünya üzerindeki savaşların sona ermesine vesile olmasını dileyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, mesajında “Ramazan ayının ülkemize ve İslam alemine sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve barış getirmesini niyaz ediyorum. İçinde bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesini de barındıran bu mübarek ayda yapılacak tüm duaların kabul olmasını temenni ediyor, hemşerilerimin Ramazan ayını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
(İbrahim UGUN)