Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Genç Ofis’te Türkiye İzcilik Federasyonu ve faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
16 üniversite öğrencisinin katıldığı tanıtım toplantısında Türkiye izcilik federasyonu faaliyetleri tanıtıldı. İzcilik metot ve prensipleri başta olmak üzere gerçekleştirilen kamplar, topluma hizmet çalışmaları, çevre faaliyetleri, bisiklet turları ve benzeri etkinlikler hakkında paylaşımlarda bulunuldu.
Önümüzdeki dönemde Genç Ofis merkezli tanıtım faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Bu tanıtımlar ile Niğde’de ki izcilik ailesinin büyüyerek bu öğrencilerimizin kurslara katılarak izci lideri olmaları hedeflenmektedir.
Daha önceki dönemde yapılan tanıtımlarda aramıza katılan üniversite öğrencileri liderlik temel kurslarına katılmış olup Niğde Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde çocuklarla faaliyetler düzenliyor. Aynı zamanda bu liderlerimiz Kahramanmaraş merkezli depremlerde arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarına da katıldı.
(Dahi GEDİK)
Genç Ofis’te, Üniversitelilere İzcilik anlatıldı 1
Genç Ofis’te, Üniversitelilere İzcilik anlatıldı 4