Niğde Haber Gazetemizin 25’inci yaşında, meslektaşlar, dostlarımız ve okurlarımız bizi yalnız bırakmadı.  Yeni yaşımızı kutladığımız 4 Ekim Çarşamba günü erken saatlerden itibaren Niğde Haber’e başta meslektaşlarımız olmak üzere sevenlerimiz ve okurlarımız ziyaretlerine devam ediyor.
Bundan tam 24 yıl önce 4 Ekim 1999 yılında ilk sayısını çıkararak siz değerli Niğde halkına dürüst, şeffaf ve doğru habercilik adına hizmet vermeye başlayan ‘Niğde Haber’ hem gazetecilikte, hem dijital platformlar ve hem de matbaa sektöründe 25’inci yaşına girerek, çeyrek asırlık bir değer olmanın haklı gururunu yaşıyor. Bugüne kadar 6 bin 792 sayıda, 10 binlerce haber, makale, köşe yazısı ve diğer bilgilendirici platformda gururla hizmet verdik ve vermeye de devam edeceğiz.
VALİ ÇELİK’TEN TEBRİK MESAJI
Gazetemizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Niğde Valisi Cahit Çelik’in, gazetemiz imtiyaz sahibi Tuncay Aytaş’a hitaben yazdığı tebrik mesajı gazetemiz idaresine iletildi.
Vali Çelik tebrik mesajında; ‘’Gazetenizin yayın hayatına başlamasının 25’nci kuruluş yıl dönümünü kutlar, yayınlanmasında emeği geçenleri tebrik eder, daha nice yayın yılları dileğimle size tüm ve çalışanlarınıza selam ve sevgiler sunarım’’ ifadelerine yer verdi.
ZİYARETİMİZE GELENLER
Gazetemizi kuruluş yıl dönümü nedeniyle ziyaret eden, Adana Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Niğde Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi Müdürü İdris İspiroğlu, Şehit Efe Osman Apaydın Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Çakır, Sütaş Niğde Distribütörü Mustafa Çelik.
Hamle Gazetesi Sorumlu Müdürü Fatih Mehmet Adaş, İnternet haberciliği sorumlusu Alpaslan Düzgün, Grafik ve Tasarım sorumlusu İskender Çetin, muhabirler Yaşar Gül, Arif Erkan, Ustalar Fayat Kaya, Tayfun Batı.
Anadolu Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Süha Tekten,  Yazı İşleri Müdürü Kazım Karakaya.
Günaydın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cumali Adıgüzel,  muhabir Murat Karakaya ve gazete görevlisi Süleyman Şahin.
Bor Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Mehmet Balçin.
Niğde Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nail Van.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi, Niğde eski Belediye Başkanı Mümin İnan bey, İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun bey,  Merkez ilçe Başkanı Selçuk Demir bey, kadın politikalarından sorumlu İl Başkan yardımcısı Leyla Bozkurt ve İYİ Parti yönetim kurulu üyesi Buket Can Tufan ve Avukat Kübra Batı ve Akaryakıt İstasyon İşletmecisi Ömür Demir’e teşekkür ediyoruz.
Bugün 25’inci yaşımıza girerken tüm okuyucularımızın bizlere verdiği güç ve destekle sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuzu belirtir, başta güzel şehrimiz Niğde, güzel ülkemiz ve milletimiz adına önemli ve toplumsal özel konulara değinmeye devam edeceğiz. Bizler Niğde Haber ailesi olarak Niğde halkına, bugüne kadar bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.
(Dahi GEDİK)
WhatsApp Image 2023-10-05 at 14.25.29
WhatsApp Image 2023-10-04 at 15.21.25
WhatsApp Image 2023-10-04 at 14.07.29 (7)
WhatsApp Image 2023-10-04 at 14.07.29
WhatsApp Image 2023-10-04 at 14.07.29 (4)
WhatsApp Image 2023-10-04 at 14.07.29 (2)
DSC_0483