Kocaeli Niğdeliler Derneği’nin 12’nci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Dernek merkezinde yapılan genel kurul sonunda Cumali Bozok güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Kocaeli Niğdeliler Dernek Başkanı seçilen Cumali Bozok yaptığı açıklamada; “2002 yılında kurulan derneğimizin eğitim ve sosyal alanlarda emeği geçen herkesi ve bu derneği 2022 Yılı Mayıs ayı itibariyle devralan ve halen dernek Kurucu Başkanımız Mustafa Toksöz’ün ve bir önceki dönem dernek başkanımız Geçmiş Dönem Kurucu Başkanımız ve hemşehrimiz Durmuş Kapdan’ı saygıyla anmak isterim’’ dedi.
KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMAK İSTİYORUZ
Başkan Bozok açıklamasının devamında; ‘’Derneğimizin amacı, hemşehrilerimiz arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda gelişimlerine katkıda bulunmaktır. Bu amaç doğrultusunda, derneğimizin faaliyetlerini sürdürebilmesi için siz değerli hemşehrilerimizin desteğine her zaman ihtiyaç duyduğumuzu belirtmek isterim. Bugün burada, derneğimizin geleceği için önemli kararlar alacağımızı ve bu kararların derneğimizin daha da güçlenmesine katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Kültürümüzü ve değerlerimizi yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Katılımınız için hepinize teşekkür eder, saygılar sunarım’’ dedi.
DESTEĞİNİZ SAYESİNDE YÜKÜMÜZ HAFİF OLACAK
Kocaeli Niğdeliler Derneği Başkanı Cumali Bozok konuşmasının son bölümünde; ‘’Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Yolu doğru olanın yükü ağır olurmuş, yolumuz doğru ama yükümüz siz hemşerilerimizin sayesinde hafif olacaktır. Derneğimizin Kocaeli’deki şubesinin hak ettiği yere gelmesi için desteğinizi her zaman yanımızda hissettik. Genç yönetim kurulumuzun tamamının derneğimizi daha ileriye taşıyabilmek için çalışacağına yürekten inanıyorum.  Memleketimizin ve siz hemşerilerimizin birliği ve birliği için bizler bu sorumluluğu almaya hazırız. Sizleri en içten dileklerimle şahsım ve yönetim kurulum adına selamlıyorum. Her şey vatan sevgisi için, yürekli ve cesur hemşerilerim Niğdeliler için varız ve var olacağız. Yeni dönemin hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah bizleri mahcup etmesin’’ dedi.  Niğde Haber Gazetesi olarak yeniden Kocaeli Niğdeliler Derneği  Başkanı seçilen Cumali Bozok:’u ve yeni yönetim kurulunu tebrik diler, görevlerinden başarılar dileriz.

YÖNETİM KURULU (ASİL)
1-
Cumali BOZOK
2- Tahsin ONAL
3- İsmet AÇIKGÖZ
4- Yasin YILMAZ
5- Galip ÖZDEMİR
6- Adem ÇEÇEN
7- Fatih KURT
8- Sevgi BATI
9- Göksu AYMERGEN

YÖNETİM KURULU (YEDEK)
1-
Önder ÖZDOĞAN
2- İbrahim GÜRER
3- Ergül DOKUZ4- Göksel KAPADAN
5- Emre KAYIRLI
6- İsa KESKİN
7- İbrahim BALCI
8- Faruk ERSOY
9- Mehmet AYDIN

DİKKAT! Bu alan “Askeri Güvenlik Bölgesi” ilan edildi DİKKAT! Bu alan “Askeri Güvenlik Bölgesi” ilan edildi

DENETİM KURULU (ASİL)
1
- İlker GÜNGÖR
2- Asım BAYEZİYİT
3- Zekeriya AÇIKGÖZ

DENETİM KURULU (YEDEK)
1-
Nihan KAYMAK ÇEÇEN
2- Damla ÖZCAN
3- Fatih AÇIKGÖZ
(Salih ALPTEKİN)

1. S A Y F A-1

Editör: Niğde Haber