Satılık Arabalarda En Çok Tercih Edilen Modeller Satılık Arabalarda En Çok Tercih Edilen Modeller

Niğdeli vatandaşlar son dönemde kendilerine ulaşan trafik cezalarından yana dertli. Son olarak Aşağı Kayabaşı mahallesinde bulunan Derbent kavşağında aracıyla ters yönden inen bir vatandaş kendisine kesilen 6 bin 439 lira trafik cezasına tepki gösterdi. 
Talihsiz sürücü yediği cezadan sonra konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden hem vatandaşları uyardı hem de cezaya tepki gösterdi.  Cezayı yiyen sürücü yaptığı açıklamada; ‘’Pazar günü Aşağı Kayabaşı mahallesindeki yoldan Derbent kavşağı yolunu kullanarak ana caddeye indim. Daha sonra ters yöne girmekten 6439 lira ceza gelmiş. 1 ay önce bu yol tek yön olmuş tabela falan fark etmedim. Ters yön olduğunu bilsem tabi ki yolu kullanmam. Bu yol çift yönü kaldırabilecek genişlikte bir yol normalde. Olsun gelsin bol bol 6439 lira cezalar hayırlı olsun" dedi. 
Aşağı Kayabaşı mahallesinde bulunan ve Derbent Kavşağı'nda bulunan rampa, sadece tek yönlü olarak kullanılacak. Kurallara uymayan araç sürücüleri aksi halde 6 bin 439 TL trafik cezası ödemek zorunda kalacak. Yeni düzenleme ile birlikte rampa sadece tek yön çıkış olarak kullanılacak. Ayrıca trafik ekipleri, sürücülerin güvenliği ve trafik düzeninin sağlanması adına daha fazla dikkatli olmaları gerektiği uyarısında bulundu.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber