Niğde Kuyumcular Derneği Başkanı Tamer Erdem, Ortadoğu'daki çatışmalar nedeniyle altın fiyatlarındaki dalgalanmayla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Niğde’de bir ilk özelliği taşıyan, kartında Niğde’nin sembollerini barındıran 1 gramlık altın satışına başladıklarını açıkladı.
Kuyumcular Derneği Başkanı Tamer Erdem gazetecilere yaptığı açıklamada; ''’Tabii olarak savaş ortamı altını çok gerdi. Ons dediğimiz altın dolar karşısındaki değeri çok yükseldi. Bundan 15 gün önce 60 Bin dolarken altının kilosu şu anda 65 bin, 66 bin dolara dayandı. Altın böyle gergin ortamı sevmez. Daha önce de açıklamıştık, yineliyorum her düşüş bir alım fırsatı. Bu saatten sonra nerede duracağını tahmin etmek çok zor. Borcu olan yatırım yapmak isteyenler yine altına yatırım yapabilirler’’ dedi.
NİĞDE SEMBOLLERİNİ TAŞIYAN 1 GRAMLIK ALTIN
Kuyumcular Derneği Başkanı Tamer Erdem, satışa sundukları 1 gramlık altın hakkında; ‘Gram altına farklı bir yenilik getirerek Niğde’de bir ilki gerçekleştirdik. Kart üzerinde Niğde’nin sembollerini bir araya getirdiğimiz, 1 gramlık altınları satışa sunduk. Hediyelik ve hatıra olarak müşterilerimizin rağbet edeceğini düşünüyoruz’’ dedi.
(Dahi GEDİK)