Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve AK Parti Bor İlçe Başkanı Ethem Bozdoğan Niğde Milletvekillilerini TBMM’de ziyaret etti.
Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ziyaretle ilgili değerlendirmesinde; ‘’AK Parti Bor İlçe Başkanımız Sayın Ethem Bozdoğan ile birlikte,  AK Parti Niğde Milletvekilimiz Sayın Cevahir Uzkurt’u, MHP Niğde Milletvekilimiz Sayın Cumali İnce’yi ve CHP Niğde Milletvekilimiz Sayın Ömer Fethi Gürer’i meclisimizde ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Sayın vekillerimize ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz’’ sözlerine yer verdi.
AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ve Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Cumali İnce ziyaretlerle ilgili; ‘’Gazi Meclisimizde bizleri ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden ötürü başkanlarımıza teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Başkan Baran ve İlçe Başkanı Bozdoğan’ın ziyareti sonrası; ‘’TBMM’de ziyaretimize geldiler. Bor ilçemiz üzerine konuştuk’’ dedi.
(Dahi GEDİK)