Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırılıyor Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırılıyor

6 Şubat depremlerinden etkilenen Niğde’de yaşanan sıkıntılar bitmek bilmiyor. Kale mahallesi stadyum civarında vatandaşlar ve esnaf depremde zarar gören ve kullanılmayan bir binanın üstünün kapatılarak depo olarak kullanılmasına tepki gösterdi.
Toplam 14 milyon nüfusu ve 11 ili doğrudan etkileyen ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri sonrasında Niğde’de zarar gördüğü yetkililerce tespit edilen binaların bir kısmı yıkılmış bir kısmı için de yıkım kararı çıkarılmıştı.
BELEDİYE’DEN DİLEKÇE İLE YARDIM TALEBİ
Gazetemiz haber merkezine gelen bilgilere göre; Kale mahallesi stadyum civarında bulunan bu binaların birinde iddiaya göre üstü kapatılarak depo olarak kullanılması vatandaşlar ve esnafın tepkisine neden odu. Konuyla ilgili depo sahibine ulaşarak kullanılmaması gerektiği yönünde bilgi verildiğini belirten vatandaşlar, deponun aynı şekilde faaliyetlerine devam etmesi üzerine durumu Niğde Belediyesi Zabıta Amirliğine şikayet dilekçesi vererek bildirdiler. Vatandaşlar konunun takipçisi olacaklarını ifade ederek, kimsenin şahsına ait olmayan bu deponun kullanılmasına kanuni haklarımızı arayarak bu işe müsaade etmeyeceğiz dedi.
(Haber Merkezi)

Whatsapp Image 2024 04 28 At 11.52.31