Zehir Taciri tutuklandı!
Zehir Taciri tutuklandı!
İçeriği Görüntüle

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri önleyici faaliyetler kapsamında il genelinde toplam 304 okul servis sürücüsü, rehber personel ve öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi verdi.
Whatsapp Image 2026 10 15 At 13.13.40 (1)
Niğde Valiliğinden alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi bültene göre, trafik güvenliğini artırmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla ilk olarak Millî Eğitim Müdürlüğü İnci Kadıoğlu Toplantı Salonu’nda bir araya gelinen 256 okul servis sürücüsü ve rehber personeline yönelik kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Ekipler ayrıca, kentte düzenlenen Niğde Gastronomi Festivali alanında açılan emniyet standını ziyaret eden 48 öğrenciye de erken yaşta trafik bilinci kazandırmak üzere eğitim vererek bilgilendirici broşür dağıtımı gerçekleştirdi.
Whatsapp Image 2026 10 15 At 13.13.41
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri, trafikte can güvenliğini korumak ve kurallara uyum düzeyini en üst seviyeye çıkarmak adına eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.
(Niğde Valiliği)

Muhabir: Niğde Haber