Yatılı öğrencilerin dikkat çeken projesi Yatılı öğrencilerin dikkat çeken projesi

Niğde Belediyesi, bir oyunu daha tiyatro severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.
İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun hazırladığı ve son yılların en etkili tiyatro oyunları arasında gösterilen “Sonbahara Son Güller” adlı oyun, 13 Haziran’da Niğde’de sahne alacak.
Kültür ve sanatsal etkinliklerine hız kesmeden devam eden Niğde Belediyesi, 1980’li yılların gazino ve eğlence kültürünün etkileyici bir performansla günümüze aktarıldığı “Sonbahara Son Güller” adlı tiyatro oyununu, Niğdeli tiyatro severlerle buluşturuyor.
DEV KADRODAN MUHTEŞEM GÖSTERİ
Özen Yula’nın yazıp yönettiği, İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncularından Gözen Müftüoğlu, Ayça Güngör Âşık, Mehmet Emrah Haşimoğlu, Nazlı Uğurlutaş, Eren Özyalçın ve Rami Çakır gibi oyuncuların sahne aldığı gösteri, 13 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak.
BİLETLER ONLİNE SATIŞTA
13 yaş üzeri tiyatro severlerin izleyebileceği 2 perdelik oyunun, yetişkinler için 45 TL, öğrenciler için 30 TL olan biletleri “kulturonline.nigde.bel.tr “ adresinden temin edilebilecek.
“KÜLTÜREL VE SANATSAL ETKİNLİKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, tiyatro severleri, 13 Haziran Perşembe günü sahne olacak bu önemli oyunu izlemeye davet etti.
Tiyatro gösterileri, konserler, sergiler ve diğer etkinliklerle Niğde’nin artık bir kültür ve sanat şehri olarak anılmaya başlanmasından mutluluk duyduklarını belirten Başkan Özdemir, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti. Başkan Özdemir, Niğde Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ise yeni oyunları tiyatro severlerle buluşturmaya hazırlandığını da sözlerine ekledi.
(Salih ALPTEKİN)

Editör: Niğde Haber