Akademik Kurul Toplantısı Bor’da gerçekleştirildi Akademik Kurul Toplantısı Bor’da gerçekleştirildi

Şehit Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) ile Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği kapsamında Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi'nde Kariyer Programı ve Mesleki Tanıtım Ekinliği düzenlendi.
Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi'nde Kariyer günleri 1
Faaliyet çerçevesinde NÖHÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüçhan İri, Dekan Yardımcı Doc. Dr. Gürkan Yılmaz, Dr. Öğretim Görevlisi Fatih Dinç ve dünya güreş şampiyonu Ahmet Talha Kacur mesleki tanıtım ve motivasyon semineri verdi.
Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi'nde Kariyer günleri 3
Dekan Rüçhan İri, gençlerle yaptığı söyleşide günümüzde sporun hayatın her alanında yer aldığını, profesyonel sporun yanında sağlıklı yaşam için de her kurumda, her mahallede spor salonları ve aktiviteler düzenlendiğini, bu alandaki branşlaşmanın çok ilerlediğini, bu nedenle de kendini iyi yetiştiren kişiler için de işsizlik sorunu yaşanmadığını; başarı için ise hedef, azim, sabır ve planlı çalışmak gerektiğini ifade etti. Niğde Spor Bilimleri Fakültesi olarak da Türkiye'de bağımsız yerleşkeye sahip tek fakülte olduklarını, eğitim faaliyetleri ve spor etkinlikleri için çok geniş imkânlara sahip olduklarını ifade eden dekan İri, öğrencileri fakültelerine davet etti.
Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi'nde Kariyer günleri 4
Program sonunda söz alan okul müdürü İdris İspiroğlu, Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şehit Ömer Halisdemir arasında iş birliği protokolü bulunduğunu, bu kapsamda okulumuz Şehit Yakup Avşar Anadolu Lisesi'nin üniversitemizle her alanda işbirliği yaptıklarını, öğrencilerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda destek aldıklarını ve bu vesileyle davetlerini kabul ederek öğrencileriyle bilgi ve birikimlerini paylaşan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüçhan İri ve ekibine teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber