Suriye'de, Zeytin Dalı Harekâtı üs bölgesinde meydana gelen silah kazasında şehit olan,25 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek'in cenazesi Niğde'de gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek için, Kilis’te düzenlenen törenin ardından Niğde'nin Yıldıztepe beldesinde tören düzenlendi.
ÖZBEK AİLESİ ŞEHİDİN TABUTUNA SARILARAK AĞLADI
Şehit Özbek için Yıldıztepe Beldesi Camisi'nde düzenlenen törende şehidin annesi Şerife Özbek, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak ve fotoğrafını öperek uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin babası Mustafa Özbek, kardeşleri ve diğer yakınları da tabutuna sarılıp ağladı. 5 kardeşi  daha olan şehidin anne v e babasını yakınları teskin etti.
Şehidin cenazesi, öğle namazının ardından İl Müftüsü Osman Ayas’ın kıldırdığı cenaze namazı sonrası dualarla belde mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine şehidin ailesi, yakınları, Niğde Valisi Cahit Çelik, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, Milletvekilleri, Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile çok sayıda vatandaş katıldı.
(Haber : Dahi GEDİK, Fotoğraflar : İHA )

Vali Çelik’ten polis memurunun ailesine taziye ziyareti Vali Çelik’ten polis memurunun ailesine taziye ziyareti





 

Editör: Niğde Haber