Yediemin Otoparkı, Oto Çekici, Kurtarıcı ve Depo İşletmeleri Derneği (NİĞYEDDER) Başkan ve yönetimi gazetemize yıl dönümü ziyaretinde bulundu.
Niğde Haber Gazetesi’nin 25’nci yaşını kutladığımız 4 Ekim Çarşamba gününden bugüne devam eden hayırlı olsun ziyaretine kısa süre önce kurulan NİĞYEDDER Dernek Başkanı Hasan Sözer, Başkan Yardımcısı Mehmet Çiçek ve  Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Dernek Başkanı Hasan Sözer ziyarette İmtiyaz Sahibi Tuncay Aytaş ve Yazı İşleri Müdürü Murat Ümranlioğlu ile görüşerek gazete yayınları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Kısa süre önce kurulan dernekle ilgili bilgi veren NİĞYEDDER Başkanı Hasan Sözer gazete çalışanlarına başarılar dileyerek yeni yaşımızı kutladı. Niğde Haber Gazetesi olarak NİĞYEDDER Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eder, ziyaretleri için teşekkür ederiz. Ziyarete NİĞYEDDER Başkanı Hasan Sözer, Başkan Yardımcısı Mehmet Çiçek, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami Sözer, Mutlu Yener, Adem Türkmen, Beytullah Korkut, Hakan Ümre, Gökhan Arısoy, Ali Akdemir ve Adem Bayraktar katıldı.
(Dahi GEDİK)

Niğde için sağanak yağış uyarısı! Niğde için sağanak yağış uyarısı!



Editör: Niğde Haber