Niğde’de ilk defa, Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM ) toplantısı, çevre illerde görevli İl Sağlık Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
11’nci Sağlık Hizmet Bölgesi Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyon toplantısı Niğde İl Sağlık Müdürlüğünün ev sahipliğinde İl Ambulans Servisi Başhekimliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Koray Okur, toplantıdaki konuşmasında, “Niğde’de ilk defa gerçekleştirilen bu toplantının bölgedeki acil sağlık hizmetleri ve sağlık hizmetleri sunumunun daha da etkin ve kaliteli bir hale getirilmesine aracılık edeceğini ifade etti.
Okur, sevk sisteminin daha işlevli hale gelmesi için işbirliği ve iletişimin arttırılmasını vurgulayıp, Niğde’de il sağlık müdürlerini ve bu illerin yöneticilerini ağırlamaktan mutluluk  duyduğunu dile getirdi. Müdür Okur, toplantının sonunda konuklarına Niğde UMKE Lojistik Deposunu gezdirdi.
Toplantıya, Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, ve 11.bölge illerinin içerisinde yer alan il sağlık müdürlüğü başkanları, başkan yardımcıları hastane başhekimleri ile il ambulans servisi başhekimleri katıldı.
(İbrahim UGUN)
ASKOM 1
ASKOM 5