Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu katılarak Mısır’ın Başkenti Kahire’de T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen ABC Future Expo/Türk Üniversiteleri tanıtım fuarına katılarak Üniversiteyi tanıttı.
Fuarda NÖHÜ tarafından açılan stantta Niğde ve Üniversitedeki eğitim faaliyetleri ile sosyal imkânlar uluslararası aday öğrencilere tanıtıldı. Uluslararası akademisyenlerin de ziyaret ettiği standımızda Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Hülya Üründü ziyaretçilere Üniversite hakkında bilgiler verdi.
ÜNİVERSİTE ULUSLARARASI MARKA DEĞERİNİ ARTIRMAYA DEVAM EDİYOR
Konuyla ilgili açıklama yapan NÖHÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, ‘‘Üniversitemizde yaklaşık 28 bin öğrencimizin yanı sıra 53 ülkeden 800'ü aşkın uluslararası öğrencimiz var. Anadolu’nun Yükseköğretim ve Bilimde Parlayan Yıldızı Üniversitemiz ulusal düzeyde olduğu gibi uluslararası ölçekte de marka değerini artırmaya devam ediyor. Fuardaki amacımız Üniversitemizi uluslararası öğrencilere tanıtmak ve onları ülkemize, şehrimize ve üniversitemize davet etmek.’’ diye konuştu.
İKİLİ EĞİTİM İŞ BİRLİKLERİ ÜZERİNE GÖRÜŞME
Fuarda NÖHÜ standını ziyaret eden Kahire Eğitim Müşaviri Prof. Dr. İbrahim Aslan ile Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu arasında verimli bir görüşme gerçekleşti. Rektörümüz, Aslan’a Üniversitemiz hakkında bilgiler verirken ayrıca Niğdeli Alimler kitabını hediye olarak takdim etti.
(Dahi GEDİK)

NÖHÜ’de 2024 yılının ilk Patenti tescillendi NÖHÜ’de 2024 yılının ilk Patenti tescillendi

Whatsapp Image 2024 05 04 At 20.24.44 (2)

Whatsapp Image 2024 05 04 At 20.24.44 (1)