Niğde’de okulların eğitim ve öğretime başlamasına 1 ay gibi süre kala okul kıyafetleri tezgâhlarda yerlerini aldı. Öğrenci velileri, okulların açılması için adeta gün sayarken okul kıyafetleri de esnaf vitrinlerinde yerini aldı.
2023-2024 eğitim-öğretim yılı 11 Eylül tarihinde başlayacak ve 14 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.
Eğitim Öğretim sezonu hazırlıkları için velileri alışveriş telaşı sardı. Doğal olarak, okul kıyafetleri satan esnaflarda da hareketlilik gözlemlendi ve devam ediyor.
Okul kıyafetleri satışı yapan esnaflar,“ Okulların açılmasına kısa süre kala vatandaşlarımız öğrencilerinin okul kıyafetlerini almaya başladı. İşyerimizde okul sezonun açılmasıyla birlikte hareketlilikte başladı. İl genelinde bulunan bütün okullarımızın formaları buluyor. Bizim okul kıyafetlerimiz sağlık bakanlığı normlarına göre onların belirlediği kriterlere uygun olarak üretiliyor. Yaklarında kumaş özelliğine kadar hepsi sağlık bakanlığı tarafından belgeli. Kanserojen madde içermeyen pamuklu ürünlerdir. Sağlık bakanlığının belirlemiş olduğu tene temas dediği ürünlerde çok fazla naylon karışımı olmaması lazım eğer bu naylon karışımı fazla olur ise çok akrilik oluyor ve çocuğu terletiyor. Çocukta terleme olunca vücuda üründe ki kanserojen madde gidebiliyor, bu tür ürünleri biz satmıyoruz bizim ürünlerimiz Türkiye’nin en büyük firmalarından biri ile çalışıyoruz. O firmanın ürünlerini satıyoruz ve çok dikkat ediyoruz. Özellikle çocuklarımız çok koştuğu için terleme oluyor bu terlemeni sağlıklı bir şekilde olması için pamuklu ürünler kullanıyoruz bu da bizim farkımız oluyor. Müşterilerimiz ürünlerden memnun ‘dedi.
(Dahi GEDİK)
Okul Kıyafetleri 3
Okul Kıyafetleri 2