NÖHÜ Uluslararası Sıralamalarda önemli bir başarı elde etti NÖHÜ Uluslararası Sıralamalarda önemli bir başarı elde etti

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) , Uluslararası Sigortacılık, Bankacılık ve Finans Sempozyumu'nun üçüncüsüne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
İlki 2018'de Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde başlayan ve ikincisi 2023'te Atatürk Üniversitesinde tertip edilen sempozyumun sıradaki ayağı NÖHÜ’de gerçekleştirilecek.
SEKTÖRDEKİ SON GELİŞMELER VE YENİLİKLER ELE ALINACAK
8-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilcek olan sempozyumda alanla ilgili geniş konulara odaklanılacak. Bu kapsamda sempozyumda sigorta, bankacılık, finans, girişimcilik ve kobi'ler, ekonometri, uluslararası ticaret, yönetim, bilgi sistemleri, insan kaynakları yönetimi, muhasebe ve finans, ekonomi, nicel yöntemler, örgütsel davranış, yönetim ve organizasyon, pazarlama ve üretim yönetimi gibi disiplinlerin yanı sıra, sektördeki son gelişmeler ve yenilikler de ele alınacak.
SEKTÖR UZMANLARI, UYGULAYICILAR VE AKADEMİSYENLER BİR ARAYA GELECEK
Sempozyum sektördeki uzmanları, uygulayıcıları ve akademisyenleri bir araya getirerek bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik etmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda sektör ile teoride yeni araştırma bulgularının sunulacağı ve gelecek trendlerin tartışılacağı sempozyumda, ayrıca sektördeki ilerlemeye katkıda bulunmak hedefleniyor. Sempozyuma son bildiri gönderim tarihi ise 20 Mayıs 2024 olarak belirlendi.
REKTÖR’DEN ARAŞTIRMACILARA VE SEKTÖR TEMSİLCİLERİNE DAVET
Konuyla ilgili bir açıklama yapan NÖHÜ Rektörü Hasan Uslu, alanla ilgili önemli konuların ele alınacağı sempozyuma araştırmacıların ve sektör temsilcilerinin katılımlarını beklediklerini ifade etti. Sempozyumda teorik konuların yanı sıra uygulamayla ilgili sektörün mevcut durumunun da tartışılacağını belirten Rektörümüz Uslu, bu anlamda Üniversitemizin sigortacılık, bankacılık ve finans alanında önemli bir uluslararası sempozyuma ev sahipliği yapacağını dile getirdi.
(Dahi GEDİK)