Öğrenci merkezli yaklaşımın gereği olarak eğitim istihdam örüntüsünün sağlanması için önemli bir kilometre taşı olan ve üzerinde önemle durulan 3’ncü Özel Güvenlik Sektör Öğrenci Buluşması, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ ) Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde iSosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü tarafından düzenlendi.
NÖHÜ’de 3. Özel Güvenlik Sektörü ve Öğrenci Buluşması 2
Para ve değerli eşya nakli konusunda ulusal ve uluslararası düzeyde hizmet veren özel bir firmadan Operasyon Bölge Müdürü Erhan Güler ve Risk Müdürü Metin Şenol'un yaptığı sunum ile devam eden etkinlikte ayrıca istihdam süreçleri ve staj olanakları konuşuldu.
NÖHÜ’de 3. Özel Güvenlik Sektörü ve Öğrenci Buluşması 4
Programda soru cevap bölümünün ardından firma tarafından yerleşkemize getirilen özel olarak tasarlanmış zırhlı araç öğrencilere tanıtıldı ve bu süreçte kullanılan yardımcı malzemeler incelendi.
NÖHÜ’de 3. Özel Güvenlik Sektörü ve Öğrenci Buluşması 3
Etkinlik, Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan İbiş ve Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin Eraslan tarafından konuşmacılara teşekkür belgeleri takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.
NÖHÜ’de 3. Özel Güvenlik Sektörü ve Öğrenci Buluşması 6
Programa Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan İbiş, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin Eraslan, Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğretim Görevlisi Ali Davut Alkan ile birlikte çok sayıda öğrenci katıldı.
(Dahi GEDİK)