Satılık Arabalarda En Çok Tercih Edilen Modeller Satılık Arabalarda En Çok Tercih Edilen Modeller

Vakıf Katılım Bankası Niğde şubesi düzenlenen törenle açılarak hizmete girdi.
Niğde’ye açılan 28'nci banka şubesi olan Vakıf Katılım Şubesi Esenbey Mah. Ayhan Şahenk Bulvarı, Bahadır İş Merkezinde Niğde Protokolü, İş İnsanları ve STK’ların geniş katılımıyla açılarak hizmete girdi. Niğde Müftüsü Osman Ayas tarafından dua okunması sonrası, açılış kurdelesini kesen Niğde Valisi Cahit Çelik; ‘’Açılışını gerçekleştirdiğimiz Niğde’nin 28’inci banka şubesinin açılışı için buradayız. Hem çalışanlar noktasında istihdama katkısı olacak, hem de kredi ve finansmanda esnafa katkısı olacak’’ ifadelerine yer verdi.
GENEL MÜDÜR AKBEN: 189 ŞUBEYE ULAŞTIK
Açılış töreninde konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü Mehmet Ali Akben, Vakıf Katılım’ın Niğde Şubesi ile birlikte 189 şubeye ulaştığını söyleyerek; ‘’’Niğde’deki şubemizle Niğdelilere katılım finans sistemindeki farkımızı göstereceğiz, uzman kadrolarımız, hızlı çözümlerimiz ve finansal desteğimizle hizmet sunacağız” diye konuştu.
Mehmet Ali Akben,"Ülke genelinde 20 binden fazla kamu bankası, TAM ATM ve PTT ATM'leri aracılığıyla ücretsiz, masrafsız para yatırıp çekebileceğiniz, Mobil ve İnternet Şubemizden tüm EFT ve havale işlemlerinizi ücretsiz olarak yapabileceğiniz hizmetlerimizle Niğde halkına en iyi müşteri deneyimini yaşatmak istiyoruz” dedi. Vali Çelik ve Genel Müdür Akben’in konuşması sonrası şube il protokolü tarafından Vakıf Katılım Bankası Niğde Şubesi açılışı gerçekleştirildi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber