Türkiye’nin geleceğin teknoloji yıldızlarını yetiştirme hedefiyle yürütülen DENEYAP Türkiye kapsamında, Niğde DENEYAP Uygulama Sınavı 20 Eylül Pazar günü Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Teknolojiye ilgi duyan ortaokul ve lise öğrencilerini bir araya getirecek sınavda gençler; yalnızca bilgilerini değil, problem çözme, tasarlama, üretme ve yenilikçi düşünme becerilerini de ortaya koyacak. DENEYAP eğitim programına katılma yolunda önemli bir aşama olan uygulama sınavını başarıyla tamamlayan öğrenciler, teknoloji geliştirme odaklı eğitimlerle yeteneklerini ileri taşıma fırsatı elde edecek. Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, geleceği yalnızca takip eden değil; tasarlayan, üreten ve geliştiren gençlerin heyecanına Merkez Spor Salonu’nda ortak olacaklarını bildirdi.
SINAV PAZAR GÜNÜ İKİ OTURUM HALİNDE YAPILACAK
Uygulama sınavı gün boyu iki farklı oturum halinde düzenlenecek. Adayların sınav saatlerine dikkat etmesi istenirken, resmi planlamaya göre lise öğrencileri sabah saat 09.30’da, ortaokul öğrencileri ise öğleden sonra saat 14.00’te sınava katılacak.
(Haber Merkezi)

Yargıtay’dan ‘eşek’ kararı
Yargıtay’dan ‘eşek’ kararı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Niğde Haber