Bundan tam 24 yıl önce 4 Ekim 1999 yılında ilk sayısını çıkararak siz değerli Niğde halkına dürüst, şeffaf ve doğru habercilik için hizmet vermeye başlayan ‘Niğde Haber’ hem gazetecilikte, hem dijital platformlar ve hem de matbaa sektöründe 25’inci yaşına girerek, çeyrek asırlık bir değer olmanın haklı gururunu yaşıyor. Bugüne kadar 6 bin 792 sayıda, 10 binlerce haber, makale, köşe yazısı ve diğer bilgilendirici platformda gururla hizmet verdik.
Her geçen gün değerli işlere imza atarak, siz okuyucularımıza gerek basılı gerek dijital platformlarda şehrimize hizmet vermek adına yoluna devam eden Niğde Haber bir yandan da kendini yenilemeye aralıksız devam ediyor.
Kuruluşundan bugüne önceliğimiz, kentimizin geleceği ve yarınlara bırakabileceğimiz ‘Yaşanılabilir bir Niğde, kaliteli bir şehir, yatırımlardan payını alabilen, sosyal bir kent, bilinçli, okuyan ve araştıran, sorgulayan, mutlu toplum’ gibi önemli kavramlar üzerine elimizden geleni yapmak için halkımıza ve şehrimize, şehrimizin il yurtdışında yaşayan tüm vatandaşlarını hizmet vermeye devam ediyoruz.
Bugün 25’inci yaşımıza girerken tüm okuyucularımızın bizlere verdiği güç ve destekle sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuzu belirtir, başta güzel şehrimiz Niğde, ülkemiz ve milletimiz adına önemli ve toplumsal özel konulara değinmeye devam edeceğiz.  Bizler Niğde Haber ailesi olarak Niğde halkına, bugüne kadar bizlere vermiş oldukları destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.
(Niğde Haber Gazetesi)