‘Engelsiz Taksi’ uygulamasına tam not ‘Engelsiz Taksi’ uygulamasına tam not

Niğde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Büro Amirliği görevlileri öğrenci velileri ve esnafları bilgilendirmeye devam ediyor.
Büro Amirliği görevlileri Narko Nokta, Narko Gençlik, Met Fotoblok ve En iyi narkotik polisi anne projeleri çerçevesinde okullar, üniversite ve sanayi esnafına yönelik çalışma yaptı.
8 OKULDA 175 ANNE VE ANNE ADAYINA EĞİTİM
Bu kapsamda ekipler, 8 okulda anne ve anne adayı olmak üzere 175 öğrenci velisine ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ eğitimi düzenledi. Eğitimlerde www.narkotikpolisianne.com web sitesi ve 'UYUMA' uygulaması ve önleyici faaliyet hakkında bilgilendirme yapılarak 'İki Ekmek' isimli kısa film gösterimi yapıldı.
EKİPLER PAZARDA DA YER ALDI
TUBİM Ekipleri Niğde merkez Şahinali Mahallesi Pazartesi Pazarında ‘Narko Nokta’ faaliyeti gerçekleştirerek 360 kişiye el broşürü dağıtarak, ‘Uyuma’ uygulama ve önleyici faaliyetleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
ÜNİVERSİTELİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde 550 üniversiteliye yönelik ‘Narko Gençlik’ eğitimi verilerek, 'UYUMA' uygulaması ve önleyici faaliyet hakkında bilgilendirme yapılarak 'İki Ekmek' isimli kısa film gösterimi yapıldı.
ATA OTO SANAYİ ESNAFI BİLGİLENDİRİLDİ
Metamfetamin ile Mücadele Eylem Planı kapsamında ekipler, Niğde Ata Oto Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren 3 iş yerinde ‘Fotoblok Eğitimi’ ile 18 vatandaşa ‘Uyuma’ uygulaması ve önleyici faaliyetler hakkında bilgi verdi.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber