DİKKAT! Bu alan “Askeri Güvenlik Bölgesi” ilan edildi DİKKAT! Bu alan “Askeri Güvenlik Bölgesi” ilan edildi

Niğde Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü bünyesinde açılan destekleme yetiştirme kursları ile öğrenciler üniversiteye ücretsiz hazırlanabiliyor.
Hafta sonları deneme sınavlarının da yapıldığı Halk Eğitim Merkezi'nde ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarında öğretmenler, öğrencilerle yakından ilgileniyor. Üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan öğrenciler için alternatif olarak Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ücretsiz açılan kurslara daha önceki dönemlerde katılan öğrenciler çeşitli üniversitelerin bölümlerini kazanarak başarı gösterdi.
Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilileri konuyla ilgili bilgilendirmede; ‘’Niğde Halk Eğitimi Merkezi’nde, hiçbir ücret talep etmeden öğrencileri üniversite sınavına hazırlıyor. Öğrenciler arasında bugüne kadar hiç yüz yüze eğitim almamış; ilkokul, ortaokul ve liseyi açık öğretimle bitirmiş gençler de var. İşimiz sadece üniversiteye hazırlamak değil; öğrencilerimize sorun çözme yöntemlerini öğretmek, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hedeflerini belirlemelerinde yardımcı olmak. Bu hedeflere ulaşmaları için izleyecekleri yolları gösteriyoruz, kişisel gelişimlerine yardımcı olarak yaşam koçluğu da yapıyoruz’’ ifadelerini kullandı.
(İbrahim UGUN)

Editör: Niğde Haber