Niğde’de Haziran ayında 282 konut satıldı Niğde’de Haziran ayında 282 konut satıldı

Niğde İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin katkıları ile (NDSYB) açılışına hazırlandığı Et ve Şarküteri Mağazası ile Niğde’ye farklı ve yeni bir hizmet sunacak.
Niğde İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı seçildiği günden itibaren çalışmalarına hız veren Başkan Bilgehan Güney, birliğin bünyesinde kurulan ve açılışı yapılacak olan Et ve Şarküteri Mağazası için yaptığı açıklamada; ‘’Birlik olarak amacımız vatandaşlarımıza daha taze ve uygun fiyatta et imkanı sunmak. İşimizde kimseyle çekişme halinde olmadığımız gibi, kimseye de rakip değiliz dedi. Tek düşüncemiz üyelerimize ve halkımıza kaliteli ve ucuz hizmet sunmaktır’’ dedi.
Et ve Şarküteri Mağazası Kale mahallesi, Kayserililer iş hanı karşısı NGSYB binasının altında olup, 16 Mayıs Perşembe günü saat 13.00’da yapılacak olan açılışa tüm vatandaşların davetli olduğu bildirildi. Niğde Haber Gazetesi olarak NDSYB’nin öncülüğünde açılacak olan şarküteri mağazasının Niğde’mize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.
(Salih ALPTEKİN)

Editör: Niğde Haber