Saadet Partisi (SP) Bor Belediye Başkanı Adayı Mücahit Binici 31 Mart seçimleri için saha çalışmalarına hız verdi. 
Saadet Partisi Bor Belediye Başkanı Adayı Mücahit Binici 31 Mart seçimleri için sahaya inerek parti seçim koordinasyon ekibi ile birlikte ziyaretlerine başladı.
İlgiyle karşılanan Bor Belediye Başkan Adayı Binici konu hakkında yaptığı açıklamada; ‘’Halk ve esnaf ziyaretlerimiz bizler içinde bir ayna vazifesi görüyor. Halkla, esnafla iç içe ve birlikte olmak onların dert ve dileklerini dinlemek ve bu konuda projelerimizden bahsetmek imkânı buluyoruz dedi.
Gördüğüm üzere Bor halkı da yeni bir değişimden yana. Bu nedenle parti rozeti ile değil hizmet rozeti ile halkımızın yanındayız. Özellikle, çocuklarımızın ferah ve rahatça oyun oynayabileceği, emeklilerimizin desteklerinizle sırtını dayayabileceği, emekçinin emeğinin zayii olmadığı, gençlerimizinse insanca yaşam koşullarına ulaşabileceği iş imkânlarıyla yanında olacağımız bir Bor için yola çıktığımı ve bu konuda destek istediğimi belirttiğimde aynı şekilde olumlu tepkiler beni son derece memnun etti dedi.
Bor halkı milli görüş belediyeciliği ile hizmetin en iyisini görecektir. Halkla bütünleşme ziyaretlerine aralıksız devam edeceklerini ve çalınmadık kapı bırakmayacağız. Önümüzdeki günlerde ilk olarak 36 projemizi her gün adım adım hemşerilerimize açıklayacağız’’ dedi.
(Dahi GEDİK)