Akıllı ulaşımda hedef ‘Yerli ve Milli ulaşım ağı’ Akıllı ulaşımda hedef ‘Yerli ve Milli ulaşım ağı’

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, birbirinden farklı avantajlarla birçok ilde arazi satışları yapılacağını yayınlayarak, kamuoyuna duyurdu. Bu iller arasında Niğde’de yer aldı.
Son dönemlerde oldukça talep gören, Milli Emlak ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Üstelik araziler için belirlenen tahmini fiyatlar 26 bin 100 TL ila 220 bin 720 TL aralığında olması bekleniyor.
MİLLİ EMLAK NİĞDE VE ERZİNCAN İÇİN ARAZİ SATIŞ İLANI YAYINLADI!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Niğde ve Erzincan illerinde bulunan arazileri KDV muafiyeti kapsamında, satışa sunulacağını duyurdu. Milli Emlak aracılığıyla yayınlanan ilan detaylarında arazi satışları ile ilgili bilgiler aktarıldı.
Niğde merkezde satılık arazi ilanı ile ilgili bilgiler şu şekilde; Tahmini İhale Bedeli: 98 bin TL, Teminat Bedeli: 24 bin 500 TL, Arazi: 1.400,00 m², İhale Tarihi:30 Nisan 2024, İhale Saati: 15:20 İhale iletişim bilgileri: Niğde İl Müdürlüğü web sitesinde ulaşılabilir.
Milli emlak aracılığıyla yayınlanan arazi satışı ile ilgili daha kapsamlı bilgileri Milli Emlak Niğde ve Erzincan arazi ilana giriş yaparak arama kısmına il ve satış bilgilerini yazarak öğrenebilirsiniz.
MİLLİ EMLAK İLANLARINA NASIL ULAŞILABİLİR?
Milli Emlak resmi sitesi üzerinden yayımlanan arsa, arazi, konut gibi taşınmazlarla ile ilgili bilgileri, Milli Emlak’ın resmi sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.
(Haber Merkezi)