Mersin Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Mehmet Göçer, Müdür Yardımcısı Fatma Kınacı ve beraberlerindeki öğretmen heyeti, Niğde’ye gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında önemli temaslarda bulundu. Ziyaretin ilk durağında heyet, Niğde Valisi Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik Hanımefendi ile bir araya gelerek, kurum çalışmaları hakkında bilgi sundu ve Niğde’de yürütülebilecek ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu.
İŞ BİRLİĞİ VURGUSU YAPILDI
Ziyaretin bir diğer ayağında heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Elif Özbek ile görüştü. Gerçekleştirilen toplantıda, kurumlar arası iş birliği olanakları, kültürel ve eğitsel projeler ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Görüşmelere, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Koyuncu da katıldı.
Görüşmelerin, karşılıklı anlayış ve iş birliği çerçevesinde verimli geçtiği belirtildi.
NİĞDE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NDEN TEŞEKKÜR
Ziyarete ilişkin Niğde Halk Eğitimi Merkezi tarafından yapılan açıklamada, planlanan iş birliklerinin eğitim ve kültür alanında olumlu sonuçlar doğurması temennisinde bulunularak,
“Nazik ziyaretlerinden dolayı Mersin Olgunlaşma Enstitüsü heyetine teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.
(Samet ÇINAR)