Satılık Arabalarda En Çok Tercih Edilen Modeller Satılık Arabalarda En Çok Tercih Edilen Modeller

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kent genelinde başlattığı kapsamlı genel temizlik çalışmaları devam ediyor.

Mahallelerde Genel Temizlik çalışmaları devam ediyor 1-1
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in talimatıyla tüm mahallelerde başlatılan genel temizlik çalışmaları kapsamında, cadde, sokak ve boş alanlarda adım adım temizlik yapılıyor.
İlhanlı ve Selçuk Mahallelerinde başlatılan genel temizlik çalışmaları, Şah Süleyman mahallesi, Efendibey mahallesi Niğde Evleri ve Fertek mahallesinde devam ediyor. Ekipler, genel temizlik çalışmaları ile bulvar, cadde ve sokaklar ile orta refüj ve kaldırımları tertemiz yaparken, boş alanlardaki birikinti ve hafriyatları da bulundukları yerlerden kaldırılarak daha uygun alanlara taşıyor.

Mahallelerde Genel Temizlik çalışmaları devam ediyor 5-1
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra, genel kapsamlı temizlik çalışmalarını da sürdürdüklerini belirtti.
Vatandaşlardan da çevre temizliği konusunda daha hassas olmalarını isteyen Niğde Belediye Başkanı Özdemir; ‘’Ekiplerimiz tüm şehri kapsayacak şekilde genel temizlik çalışmalarına devam ediyor. Güzel Niğde’mizi, daha temiz, daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için tüm hemşerilerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
(İbrahim UGUN)

Editör: Niğde Haber