Metruk binada şüpheli bir kişi yakalandı Metruk binada şüpheli bir kişi yakalandı

Niğde İl Jandarma Komutanlığına bağlı Altunhisar, Bor, Çiftlik ve Merkez ilçelerinde 1 Ocak- 31 Mart 2024 tarihleri arasında meydana gelen 33 olay aydınlatıldı.
Niğde İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri tarafından (JASAT) Hırsızlık, mala zarar verme ve dolandırıcılık olaylarının aydınlatılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Jandarma Dedektifleri tarafından vatandaşın canına ve malına göz diken suçlular her türlü teknik ve taktik kullanılarak yakalanmakta.
Jandarma Dedektifleri tarafından Evden Hırsızlık, Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, Oto Hırsızlığı, Motosiklet Hırsızlığı, İbadethaneden Hırsızlık ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Hırsızlık olmak üzere toplam 33 olayın şüphelisi tespit edilerek yakalandı ve adli makamlara sevk edildi.
Niğde Valiliği tarafından, “Kamu düzeninin sağlanmasında, suç ve suçlularla mücadelede olayların aydınlatılması büyük önem arz etmektedir. Niğde İl Jandarma Komutanlığı yasaların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, sahip olduğu her türlü imkân ve kabiliyetleri de kullanarak çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürmeye devam edecektir.” açıklaması yapıldı.
(Dahi GEDİK)

Whatsapp Image 2024 04 18 At 09.33.06