NÖHÜ İlk kez ‘THE Asya Üniversite’ sıralamasına girdi NÖHÜ İlk kez ‘THE Asya Üniversite’ sıralamasına girdi

Faaliyetlerini Niğde’nin Bor ilçesinde yürüten Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi, İşaret Dili Eğitimi öğrencileri, öğretmenleri Sinem Dabak  eşliğinde İstiklal Marşının kabul yıl dönümünde anlamlı ve duygu dolu bir klip çalışması hazırladı.
Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi’nde İşaret dili eğitimi alan öğrenciler, Sinem Dabak eşliğinde İstiklal Marşı Kabulünün 103’ncü yıl dönümünde İstiklal Marşımızı işaret dili ile anlattılar.
ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMEN SİNEM DABAK AMAÇLARINI ANLATTI
Öğrenciler amaçlarının engellerin aslında bir fark olmadığını herkese göstermek ve işaret dilinin önemini vurgulamak olduğunu ifade ederek; ‘’Bizler gelecek nesillerimize örnek olmak için çıktığımız bu yolda bize destek olan ve sevgisini hiçbir zaman eksik etmeyen öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz. O bizim rol modelimiz diyerek sevinçlerini dile getirdi. Öğretmenleri Sinem Dabak yaptığı açıklamada; ‘’Ben öğrencilerimi her konuda bilinçli yetiştirmek için uğraş veriyor aynı zamanda da örnek olmaya çalışıyorum. Onlar en büyük zorluğu başararak, maneviyat dolu çalışmaya kalplerindeki sevgiyi katarak yaptıklarını gördüm. Bütün öğrencilerimle gurur duyuyorum. Yıllar sonra dönüp geriye baktıklarında kalplerinde güzel iz bırakabilmek benim için en güzel mutluluk olacaktır. Tüm çocuklarımın yolu açık olsun’’ ifadelerini kullandı.
(Dahi GEDİK)

İstiklal Marsı Klip

Whatsapp Image 2024 03 12 At 09.53.16 (2)

Whatsapp Image 2024 03 12 At 09.53.16 (1)