Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Başkanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında milli şuuru canlı tutma vurgusu yaptı.
15 Temmuz'un sadece bir darbe girişiminin püskürtüldüğü gece olmadığını, Türk milletinin devletine, bayrağına ve istiklaline sahip çıktığı kutlu bir diriliş destanı olduğunu ifade eden İl Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti'ni içeriden yıkmaya çalışan ihanet odaklarının karşılarında iman dolu yürekleri bulduğunu dile getirdi.
"ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR İHANETİ DURDURMUŞTUR"
Niğdeli kahraman astsubayın tarihi rolüne dikkat çekilen anma mesajında şu ifadelere yer verildi: "Niğde'mizin kahraman evladı Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir, gözünü kırpmadan yerine getirdiği emriyle yalnızca bir darbeciyi değil; milletimizin kaderine yönelen ihaneti durdurmuş, adı Türk tarihine altın harflerle yazılmıştır.”
“TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR"
Mesaj, şehitlere rahmet ve milli egemenlik vurgusuyla tamamlandı: "Başta Şehidimiz Ömer Halisdemir olmak üzere, 15 Temmuz şehitlerimizi, gazilerimizi ve bu aziz vatan uğruna toprağa düşen bütün kahramanlarımızı rahmet, minnet ve dualarla yâd ediyorum. Bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin. Ne mutlu Türk'üm diyene!"
(MHP Niğde)

CHP Niğde’de devir teslim gerginliği!
CHP Niğde’de devir teslim gerginliği!
İçeriği Görüntüle


Muhabir: Niğde Haber