Gürer: Tarım sektöründe kadın istihdamı artırılmalıdır Gürer: Tarım sektöründe kadın istihdamı artırılmalıdır

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi (YRP) Niğde Belediye Başkan Adayı olan İdris Turgut seçimle ilgili değerlendirmesini içeren bir teşekkür açıklaması yaptı.
NİĞDE’MİZİ ADIM ADIM GEZDİM
İdris Turgut açıklamasında; ‘’“Kıymetli Niğdeli hemşerilerim, Bu şehirde doğmuş, bu şehirde büyümüş,  bu şehirle olan gönül bağını hiçbir zaman koparmamış ve bundan sonra da koparmayacak bir kardeşiniz, arkadaşınız, bir evladınız olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde, Yeniden Refah Partisi’nden Niğde Belediye Başkan Adayı sıfatıyla sizlerin huzuruna çıktım. Kampanya süresince Niğde’mizi adım adım gezdim. Girmediğiniz cadde, sokak ve apartman kalmadı desek yeridir. Esnafımıza, sanayicimize, işçimize, çiftçimize, öğrencimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, meslek odalarıma, derneklerimize defalarca kez ziyaretler gerçekleştirdim. Toplumumuzun tüm kesimleriyle bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledim. Kıymetli hemşerilerimize bu sorunların nasıl çözüleceğine dair görüşlerimizi, planlarımızı ve projelerimizi detaylarıyla anlattım. Attığımız her adımda sıkıntılarına ortak olduğumuz, gönüllerine girdiğimiz hemşerilerimizden büyük teveccüh gördüm, samimiyet gördüm. Tüm siyasi partiler açısından Niğde’mize yakışan bir kampanya döneminin ardından yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri demokratik bir ortamda gerçekleştirilmiştir. Bu seçimlerle yerel 5 yıl süreyle görev alacak yerel yöneticiler seçilmiştir’’ dedi.
HEMŞERİLERİMİZİN TERCİHİ BAŞIMIZIN TACIDIR
Yapılan seçimlerin ardından ortaya çıkan tabloyu büyük bir saygıyla karşıladığımı özellikle ifade etmek istiyorum. Şunu net olarak ifade etmeliyim ki, hemşerilerimizin tercihi başımızın tacıdır. Seçim sonuçlarının ülkemize ve Niğde’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başta belediye başkanları olmak üzere, seçilen tüm belediye meclis üyelerine, il genel meclisi üyelerine ve muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Mensubu olmaktan gurur duyduğum Yeniden Refah Partisi’nin saygıdeğer Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan’ın daveti üzerine ve Partimizin Genel Merkez yöneticilerinin de çağrısıyla Niğde Belediye Başkan Adaylığımızın açıklandığı günden 31 Mart akşamına kadarki süreçte desteklerini esirgemeyen tüm dava ve yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Kampanya dönemindeki çalışmalarımızda hep yanımızda olan, desteklerini her zaman arkamızda hissettiğimiz Niğde il ve ilçe yöneticileri ile partimizin tüm kademelerinde görev alan yönetici ve parti üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizi bağırlarına basan, destekleriyle daha çok çalışmamız için bizi motive eden, dualarıyla bizi manevi yönden destekleyen, tercihlerini bizden yana kullanan tüm hemşerilerime en içten duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum.
Tercihlerini başka adaylardan yana kullanmış olsalar bile seçim çalışmaları kapsamında yaptığımız gezilerde; çarşıda, pazarda samimi bir şekilde bize kucak açan saygıdeğer hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum. Bundan önceki tüm yaşamın boyunca olduğu gibi bundan sonra da Niğde’miz için samimiyetle ve büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğimi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle seçimlerin ülkemize ve Niğde’mize hayırlı olmasını temenni ediyor, kadirşinas Niğdeli hemşerilerime en içten duygularımla, saygı ve sevgilerimi sunuyorum’’ İfadeleriyle açıklamasını tamamladı.
(İbrahim UGUN)