Türkiye-Galler milli maçı Kayseri’de oynanacak Türkiye-Galler milli maçı Kayseri’de oynanacak

15-19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen WAKO WORLD CUP Dünya Şampiyonasında 79 kiloda mücadele eden Niğde’mizi ve ülkemizi temsil eden Niğde Şimşek Spor Kulübünün başarılı sporcusu Kutay Şimşek Kick Light ve Light Contact Dünya 2’ncisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Şampiyonadan çifte madalya ile dönen Kutay Şimşek ile aynı zamanda abisi olan Antrenörü Halil İbrahim Şimşek Niğde’de Şimşek Spor Kulübü Yönetim Kurulu, sporcular, veliler ve sporseverler tarafından coşkuyla karşılandı.
KUTAY ŞİMŞEK: YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Karşılama töreninde Niğde Haber Gazetesine özel açıklamada bulunan Dünya 2’ncisi Niğdeli sporcu Kutay Şimşek; “Bizim için işini gücünü bırakarak buraya kadar gelen güzel yürekli bu insanlara yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.
ŞİMŞEK: ANNEME VE BABAMA ARMAĞAN EDİYORUM
Yolun başında olduğunu ifade eden genç sporcu Şimşek, “Almış olduğum Dünya 2’nciliği madalyasını bugünlere gelmemde sonsuz katkıları olan canım anneme ve babama armağan ediyorum. Aileniz yanınızda ise başarı vardır. Her şampiyonaya beni bıkmadan, usanmadan çalıştıran abim, çok değerli Antrenörüm Halil İbrahim Şimşek’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.
MUHTEŞEM BİR KARŞILAMA YAŞATTILAR
Karşılama törenine Niğde Şimşek Spor Kulüp Başkanı Hikmet Bekil, Aile hekim Doktor Mehmet Ali Bayol, Niğde Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tuncay Aytaş, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Gıda Mühendisliği Doç. Dr. Cem Baltacıoğlu, Doç. Dr. Hande Baltacıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Türker Yavuzer, Esra Kabakçı, Fatih Ulukan, Şimşek Spor Kulübü sporcuları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MİLLİ ANTRENÖR BABA UFUK ŞİMŞEK: EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ
Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda genç sporcunun babası Ufuk Şimşek gazetemiz Niğde Habere yaptığı özel açıklamada; “Kutay Şimşek’i ve Antrenörü Halil İbrahim Şimşek’i başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Kutay hoca azimle ve yılmadan çalışmalarına devam ediyor. En büyük dileğimiz ve temennimiz dünyanın en güzel bayrağına sahip olan ülkemize uzun yıllar hizmet etmesidir. Ben buradan karşılama törenine katılan sevenlerimizin en küçüğünden, en büyüğüne ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Niğde Haber Gazetesi ailesi olarak Dünya 2’ncisi Niğdeli sporcumuz Kutay Şimşek’i ve Antrenörü Halil İbrahim Şimşek’i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
(Dahi GEDİK)
 

Genç Sporcumuz Kutay Coşkuyla Karşılandı (5)

Genç Sporcumuz Kutay Coşkuyla Karşılandı (3)

Genç Sporcumuz Kutay Coşkuyla Karşılandı (4)

Genç Sporcumuz Kutay Coşkuyla Karşılandı (2)

Editör: Niğde Haber