31 Mart Mahalli Seçimleri için Belediye Başkan adaylıkları müracaatları devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi Niğde Gümüşler Beldesi Belediye Başkan adayını resmen açıkladı.

Gümüşler’in Başkan Adayı Selim Eren Oldu (1)

MHP parti yetkili kurullarının yaptığı değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 16'ncı ve son etap olarak adaylıkları belirlenirken bu kapsamda 33 ilçe ve Niğde Gümüşler Beldesi Belediye Başkan adayı Selim Eren dahil, 19 beldede daha adayların belirlendi.
Selim Eren geçtiğimiz gün Gümüşler Beldesi Belediye Başkan Adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi ‘ne (MHP) adaylık başvurusunu yapmıştı.

Gümüşler’in Başkan Adayı Selim Eren Oldu (2)

MHP İl Başkanı Aytekin Tükenmez, Selim Eren’in adaylık başvurusu ile ilgili; ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşler Belediye Başkan Adaylığı İçin Partimize müracaat eden Sayın Selim Eren beyefendiyi ve Gümüşler’li hemşerilerimizi partimizde misafir ettik. Sayın Selim Eren kardeşime çalışmalarında başarılar diliyorum. Gümüşler kasabası hemşerilerimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olsun’’ demişti.
(İbrahim UGUN)