AK Parti, teşkilat yapısında önemli bir yeniden yapılanmaya imza atarak Genel Başkan Vekili Yardımcılığı görevlerine deneyimli isimleri getirdi. Bu kapsamda dikkat çeken atamalardan biri, 22, 25 ve 26. Dönem Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen’in, Genel Başkan Vekili Yardımcılığı görevine atanması oldu.
Mustafa Elitaş’ın teklifi ve Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla gerçekleşen bu atama, partinin iç işleyişini daha düzenli ve verimli hale getirmeyi amaçlıyor. Parti içinde uzun yıllara dayanan tecrübesiyle tanınan Erdoğan Özegen’in bu kritik göreve getirilmesi, teşkilatlarda memnuniyetle karşılandı.
TECRÜBESİYLE PARTİYE GÜÇ KATACAK
Milletvekilliği görevleri süresince hem yerel hem ulusal ölçekte önemli siyasi deneyimler kazanan Özegen’in, teşkilat içi koordinasyonun sağlanması, parti politikalarının tabana yayılması ve kurumsal işleyişin güçlendirilmesi konularında aktif bir rol üstlenmesi bekleniyor.
Yeni görevinde partinin saha çalışmalarına da yön vermesi beklenen Özegen’in, AK Parti’nin özellikle 2024 yerel seçimleri sonrası dönemde yeniden yapılanma sürecine önemli katkılar sunacağı öngörülüyor. Bu atama, Özegen’in siyasi kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcı olarak da değerlendiriliyor.
(Samet ÇINAR)





